Tuesday, September 24, 2013

Emiterea biletelor de intrare pentru jocurile de noroc caracteristice activităţii cluburilor de poker

Ordinul 164/2013 publicat in data de 2 septembrie 2013 cuprinde o serie de precizari legate de modalitatile de eliberare si functionare a biletelor care vor fi utilizate pentru accesul la “jocurile de noroc caracteristice activitatii cluburilor de poker”. Biletele reprezinta o categorie aparte de formulare care trebuie tiparite, inseriate si numerotate, continand, de asemenea, detalii care tin de combaterea actelor de contrafacere sau falsificare. Autoritatea responsabila cu tiparirea acestor bilete este "Imprimeria Naţională". Orice organizator care solicita tiparirea biletelor de acest gen trebuie sa prezinte dovada detinerii licentei de organizare si exploatare care se acorda pentru acest tip de jocuri de noroc. Pentru situatia in care licenta pentru organizarea jocurilor de noroc a fost retrasa unui organizator acesta nu are posibilitatea de a solicita o sesiune de tiparire si orice cerere din partea acestuia va fi refuzata. Pentru cazurile in care licenta de organizare sau autorizatia de exploatare au fost suspendate organizatorul poate solicita tiparirea dar cu conditia de a ridica biletele de la “Imprimeria Nationala ” cu trei zile inainte de incheierea termenului de suspendare.


Pentru circumstantele in care organizatorul vizat a primit o decizie favorabila din partea instantei beneficiind astfel de suspendarea deciziei de revocare, el are dreptul de a solicita tiparirea de bilete de intrare. Procedurile de solicitare pentru tiparirea biletelor se initiaza prin inmanarea unei comenzi catre Compania Nationala “Imprimeria Nationala”. Cei care vor ridica aceste bilete trebuie sa prezinte o imputernicire scrisa din partea organizatorului care a solicitat tiparirea. Pentru comanda si pentru imputernicirea celor care vor ridica biletele se folosesc formulare tip care sunt furnizate de “Imprimeria Nationala”. Suma de bani care acopera comanda trebuie achitata in avans de catre organizatorul care a solicitat tiparirea. Fiecare bilet de acest gen este alcatuit din doua parti distincte reprezentate de marca de control si elementul care constituie biletul in sine. Exista o serie de detalii care trebuie reprezentate pe ambele elemente si aici mentionam numele organizatorului, tariful biletului, numarul licentei si codul de inregistrare fiscal. Organizatorii au obligatia de a retine marcile de control in cadrul arhivei pentru un termen de cinci ani de zile. Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor primi lunar date din partea Imprimeriei Nationale cu privire la numarul biletelor tiparite si puse in circulatie. Avocatii nostri va stau la dispozitie pentru furnizarea unor informatii suplimentare legate de conditiile de acordare de licenta jocuri de noroc detaliind totodata orice aspect legal care reprezinta un punct de interes pentru clientii nostri.

1 comment:

  1. As a member of Gamer Testing Ground you will have the knowledge and resources of a person with years of experience in the business 안전놀이터

    ReplyDelete