Wednesday, August 29, 2018

Legislatia Internet in Romania


Legile privind proprietatea intelectuala si tehnologia sunt foarte importante, iar companiile care activeaza in mediul online ar trebui sa le acorde atentie pentru ca acestea sa cada sub incidenta reglementarilor legislatiei privind internetul din Romania. O firma de avocatura, precum Darie, Manea si Asociatii, ar putea oferi abordarea necesara pentru asistenta integrata, comerciala si interdisciplinara a consultantilor, comerciantilor cu amanuntul, producatorilor, brokerilor, diviziilor de cercetare si dezvoltare sau furnizorilor de solutii si servicii din sectorul IT precum si alte companii care activeaza in mediul online. Exista mai multe domenii ale legii care reglementeaza mediul internet, avand diverse principii legate de comert, dezvoltare sau cercetare.

Legislatia internetului include libertatea partilor, protectia datelor, produsele sau serviciile de consum, marketingul, secretele comerciale, brevetele, drepturile de autor, proprietatea industriala si intelectuala, jurisprudenta nationala si internationala, impozitarea sau aspectele comerciale. Avocatii nostri au experienta in toate aceste domenii si va pot oferi consultanta comerciala clara si personalizata, deoarece putem oferi consultanta pentru companii bazate pe tehnologie, tranzactii online si alte servicii de consultanta: informatica si IT, servicii tehnologice si produse, echipamente de telecomunicatii, infrastructura si software pentru jocuri sau producatori internationali de tehnologie.

Suntem in masura sa rezolvam toate aspectele juridice ale companiei dvs. pentru a va asigura ca sunteti in siguranta si in conformitate cu legislatia internetului din Romania. Mai mult decat atat, putem aborda chestiuni legate de concurenta neloiala, acordurile de transfer tehnologic, arbitrajul si litigiile, obligatiile, drepturile, negocierile, acordurile de licenta, vanzarea sau revanzarea software-ului si hardware-ului, achizitiile publice sau chiar taxele internationale si protectia datelor.

Pentru toate aspectele legate de legislatia privind internetul, nu ezitati sa contactati pe avocatii nostri de la Darie, Manea si Asociatii. Oferim consultanta gratuita si va putem sprijini in toate aspectele legate de legea si reglementarile in domeniul internetului.

No comments:

Post a Comment