Wednesday, August 29, 2018

Protectia Consumatorului in Romania


Avocatii nostri la Darie, Manea si Asociatii pot sa acorde suport complet, asistenta juridica si reprezentare pentru companii in ceea ce priveste distributia, licentele tehnologice, comercializarea sau vanzarea de servicii si bunuri in ceea ce priveste protectia consumatotului. Regulile privind protectia consumatorului sunt foarte importante pentru companiile care activeaza in sectorul de vanzari, indiferent daca vinde servicii sau bunuri.

Protectia consumatorului este de o importanta mai mare pentru companiile internationale care doresc sa isi extinda activitatea in alte state membre ale UE. In ciuda faptului ca legislatia europeana pare a fi universala si comuna pentru toate tarile UE, exista in continuare unele aspecte juridice diferite in functie de fiecare tara care trebuie luate in considerare. De exemplu, sanctiunile privind incalcarile legislatiei sunt diferite, precum si autoritatea care reglementeaza protectia consumatorului si practicile concurentiale. Prin urmare, companiile care doresc sa isi extinda activitatile in alte state membre ale UE ar trebui sa contacteze un avocat pentru a intelege riscurile si pentru a se familiariza cu legislatia locala in care doresc sa mearga.

Avand in vedere acest aspect important, suntem in masura sa oferim consultanta clientilor nostri in legatura cu implementarea dispozitiilor si regulamentelor privind protectia consumatorilor conform procedurilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si legislatiei relevante a UE.

Nu ezitati sa contactati avocatii nostri pentru o consultatie gratuita.

No comments:

Post a Comment